Chicco

Chicco je brend sa više od pola veka dugom tradicijom na tržištu proizvoda za bebe i malu decu. Danas je to internacionalni brend prisutan u skoro svim zemljama sveta.
Svi proizvodi iz asortimana Chicco kozmetike su bakterijski i dermatološki testirani i odobreni od strane Evropskog dermatološkog instituta.
Chicco proizvodni program obuhvata sve proizvode koji omogućavaju kompletan tretman za negu kože od samog rođenja deteta.
pročitajte više

Nedelja, 21.07.2019.

Kompanija Keprom, kao uvoznik i distributer renomiranih brendova za bebe i decu, kroz brojne društveno odgovorne aktivnosti nesebično podržava najmlađe i njihove roditelje. Zato je sa zadovoljstvom podržala projekat "Taši, taši" učešćem u paketima koje će dobiti sve mame novorođene dece u svim porodilištima na teritoriji Republike Srbije. 

Ponedeljak, 01.07.2019.

Časopis "Baby planeta" 29. juna u kući kralja Petra u Beogradu obeležio je jubilej, izlazak pedeset petog broja. Već devet godina časopis čitaocima donosi aktuelnosti vezane za trudnoću i roditeljstvo, a od aktuelnog jubilarnog broja izlazi vizualno redizajniran i u promenjenom formatu.