Chicco
Chicco je lider na svetskom tržištu proizvoda za bebe i decu i jedan je od deset najprodavanjih italijanskih brendova u svetu. Danas je Chicco prisutan u 120 zemalja sveta, među kojima je, zahvaljujući kompaniji Keprom, i Srbija. 
pročitajte više

Munchkin
Već duže od 20 godina brend Munchkin je prepoznatljiv po inovativnim rešenjima za proizvode za hranjenje i higijenu i zabavnih igračaka za najmlađe. Inovativan pribor za hranjenje i higijenu, zabavne igračkice za vodu i sobu koje podstiču kretivnost i maštu najmlađih su sitnice koje čine svet roditeljstva posebnim i zabavnim.
pročitajte višeNuby
Visok kvalitet proizvoda, inovacije i jednostavna upotreba su ono što već četrdeset godina Nuby čini jednim od lidera na veoma zahtevnom tržištu proizvoda za bebe.
A njihov asortiman uključuje širok spektar proizvoda za hranjenje beba - flašice, cucle, varalice, čaše, glodalice, kao i prateći program sitne bebi opreme - makazice, aspirator za nos, lančić za lažu...
pročitajte višeDisney

WINNIE THE POOH i njegovi prijatelji "oživeli" su novi asortiman proizvoda sa likom Diznijevih junaka i tako očarali generacije dece i njihovih roditelja širom sveta. 
pročitajte višeNip

Poslovnu filozofiju NIP temelji na sledećim principima: kvalitet, udobnost, stil i zadovoljstvo, pa tako stvaraju kvalitetne, bezbedne i za upotrebu praktične proizvode. Kako bi svojim malim korisnicima pružio najbolje, Nip upotrebljava materijale koji zadovoljavaju najrigoroznije standarde kvaliteta, omogućujući tako maksimalnu bezbednost.
pročitajte više


Reer

Svojom širokom paletom proizvoda koja uključuje dečje i bebi posuđe, auto i putnu opremu, opremu za kupatilo, sredstva za ličnu higijenu, Reer se širom Evrope posebno izdvojio kao tržišni lider u proizvodnji aparata za nadzor i bezbednost beba i artikala za zaštitu najmlađih u domaćinstvu.
pročitajte više

 Bebe Jou
Sa sedištem u Holandiji, kompanija Bebe Jou se već preko 60 godina bavi proizvodnjom opreme namenjene negovanju beba. Bebe Jou nedvosmisleno stavlja akcenat na kvalitet - zato u svojim pogonima koristi najmoderniju opremu i tehnologiju.
pročitajte više

 Ćilibarske ogrlice

Baltički ćilibar ima raznovrsnu upotrebu još od davnina. Baltički ćilibar ima raznovrsnu upotrebu još od davnina. Poznat je kao tradicionalni lekoviti i zaštitni kamen koji štiti od straha i daje životnu energiju. Pri nošenju sa sadejstvom sa temperaturom kože ispušta eterična ulja, i kao takav široko se koristi kod ublažavanja zubnih tegoba beba.
pročitajte više


Crazy dog

Austrijski brend dečijih naočara, Crazy Dog, karakteriše visok kvalitet proizvoda.
U svom asortimanu ima veoma dopadljive i moderne modele dečijih naočara koje su izrađene prema standardu EN 1836, sa visoko kvalitetnim staklom.

pročitajte višeTega baby
Tega asortiman obuhvata čitav spektar proizvoda od visokokvalitetne plastike neophodnih za osnovnu higijenu beba - kadica, kupko, stalak, noša, adapter...
Proizvodi su dizajnirani rako da se savršeno prilagođavaju potrebama i deteta i roditelja.
pročitajte višeOKT
OKT proizvodi su garancija funkcionalnosti, kvaliteta i bezbednosti. U ponudi brenda OKT nalaze se kadice, noše, adapteri za WC šolju, steperi, brendirane sa crtanim likovima kao što su Frozen, Cars, Minnie and Mickey, Winnie the Pooh i mnogi drugi. 
pročitajte više

 

MAM
Proizvodi austrijskog Brenda MAM proizvode se od 1976. godine kada je Pit Roring razvio novi koncept dečjih proizvoda u kojima je objedinio karakterističan dizajn, funkcionalost i medicinsko znanje.
pročitajte više


PiPi
Pi-Pi alarm za noćno umokravanje je jedan od najboljih i najčešće primenjivanih vidova terapije noćnog umokravanja kod dece kod koje je isključen bilo kakav organski poremećaj. Potpuno je bezbedan i namenjen je deci čija je donja starosna granica 4 godine.
pročitajte više

Nedelja, 21.07.2019.

Kompanija Keprom, kao uvoznik i distributer renomiranih brendova za bebe i decu, kroz brojne društveno odgovorne aktivnosti nesebično podržava najmlađe i njihove roditelje. Zato je sa zadovoljstvom podržala projekat "Taši, taši" učešćem u paketima koje će dobiti sve mame novorođene dece u svim porodilištima na teritoriji Republike Srbije. 

Ponedeljak, 01.07.2019.

Časopis "Baby planeta" 29. juna u kući kralja Petra u Beogradu obeležio je jubilej, izlazak pedeset petog broja. Već devet godina časopis čitaocima donosi aktuelnosti vezane za trudnoću i roditeljstvo, a od aktuelnog jubilarnog broja izlazi vizualno redizajniran i u promenjenom formatu.