Graco
                      
Globalno poznat i priznat brend, Graco je osvojio srca mnogih roditelja i dece. Sa tradicijom koja traje već 60 godina, Graco je kreirao asortiman krupne opreme koji pokriva potrebe novorođenčadi i dece, uzrasta do približno 12 godina.

pročitajte više

Chicco                      
Chicco je lider na svetskom tržištu proizvoda za bebe i decu i jedan je od deset najprodavanjih italijanskih brendova u svetu. Danas je Chicco prisutan u 120 zemalja sveta, među kojima je, zahvaljujući kompaniji Keprom, i Srbija. 
pročitajte više

Plebani

Plebani je jedan od najpoznatijih italijanskih proizvodjača krupne bebi opreme koji je prisutan na tržištu više od 30 godina. Sa svojim proizvodnim linijama obuhvata sve što je novorođenčetu potrebno za dobrodošlicu na svet.
pročitajte višePrimi sogni

Primi Sogni (Prvi snovi) je jedan od najkvalitetnijih italijanskih brendova u segmentu krupne dečje opreme i pomagala: ogradice, hranilice, ležaljke, bebi pultovi, kadice i sl. 
pročitajte višeHauck

Hauck je jedan od najpoznatijih nemačkih proizvođača krupne bebi opreme koji je prisutan na svetskom tržištu više od 80 godina. Iako sama činjenica da su proizvodi ovog brenda nastali kao rezultat rada vrhunskih nemačkih inžinjera već predstavlja garanciju kvaliteta i preciznosti, ovaj brend ima još mnogo toga čime bi se ponosio.
pročitajte više


 
Cybex

Cybex kreira proizvode koji su širom sveta poznati po svojoj bezbednosti i kvalitetu, jednostavnosti upotrebe i dizajnu. U svom asortimanu poseduje kolica, auto sedišta, nosiljke.
pročitajte više

Bellelli

Bellelli auto-sedišta su spoj italijanskog dizajna i evropske sigurnosti. U ovim prostranim sedištima vaše dete će uživati u udobnosti, a vi u osećaju njegove bezbednosti.
pročitajte višeNania

Nania je brend Team Tex-a, vodećeg francuskog proizvođača auto sedišta za decu. Sa potpuno automatizovanom proizvodnom linijom dnevno se isporuči  20 000 auto sedišta. Od koncepta, preko dizajna, razvoja i proizvodnje svaki proces u lancu se pažljivo vodi i kontroliše.
pročitajte više
Maclaren
Sve je počelo 1965 kada je Oven Maclaren dizajnirao i patentirao svoj prototip kolica poznat kao B-01. Prepoznatljivi aluminijumski ram i plavo bele štrafte oslonac su stila  koji je popularan i moderan čak i danas.
pročitajte više
Inglesina
Više od 40 godina brend Inglesina predstavlja sinonim za kvalitet. Inglesinina politika kvaliteta primenjuje se kroz ceo proizvodni program, na bazi rigoroznih standarda, kako tokom faze dizajniranja, tako i tokom procesa proizvodnje.
pročitajte više
 Britax Romer
Asortiman kompanije Britax Romer obuhvata auto-sedišta iza kojih stoje godine iskustva u proizvodnji u kombinaciji sa najnovijom tehnologijom koji garantuju najveću moguću udobnost i optimalnu lakoću korišćenja proizvoda.
pročitajte više

Puerri
Puerri je privatna robna marka kompanije Keprom. U svojoj ponudi, ovaj brend krupne opreme ima kolica, ležaljke, dubkove, jednopoložajne i višepoložajne hranilice.
pročitajte više

 

4moms
4moms je kompanija koja je posvećena stvaranju proizvoda koja će vas uvesti u potpuno novu dimenziju sveta proizvoda za najmlađe. Već pri prvom pogledu na njih biće vam jasno i zašto.
pročitajte više

 

Valco baby
Valco Baby je porodična kompanija iz Australije sa tradicijom dugom 50 godina. Njihovi proizvodi su kreirani tako ne samo da zadovolje estetske kriterijume, već pre svega da budu prilagođeni potrebama najmlađih.
pročitajte više

Četvrtak, 28.11.2019.

U sredu 27. novembra u Novom Sadu održana je Druga nacionalna konferencija o bezbednosti dece u saobraćaju, koju je podržala kompanija Keprom. 

Nedelja, 21.07.2019.

Kompanija Keprom, kao uvoznik i distributer renomiranih brendova za bebe i decu, kroz brojne društveno odgovorne aktivnosti nesebično podržava najmlađe i njihove roditelje. Zato je sa zadovoljstvom podržala projekat "Taši, taši" učešćem u paketima koje će dobiti sve mame novorođene dece u svim porodilištima na teritoriji Republike Srbije.