WOW

Engleski brend igračaka WOW je karakterističan po izuzetnom kvalitetu izrade i veoma bogatom i interesantnom asortimanu koji nudi. Svaka WOW igračka prolazi kroz nekoliko faza pre nego što dođe do deteta - od rađanja ideje uz konstantnu komunikaciju sa zadovoljnim roditeljima, preko razvoja i stroge kontrole kvaliteta, do proizvodnje i najzad, dečije igre.
pročitajte više

Chicco
Chicco je lider na svetskom tržištu proizvoda za bebe i decu i jedan je od deset najprodavanjih italijanskih brendova u svetu. Danas je Chicco prisutan u 120 zemalja sveta, među kojima je, zahvaljujući kompaniji Keprom, i Srbija. 
pročitajte višeDulco
p
Italijanska kompanija Dulcop je osnovana daleke 1938. godine i 90% njihove proizvodnje je locirano u Italiji. Proizvode širok asortiman igračaka za pravljenje balona od sapunice, balone i loptice za plažu.
pročitajte više
Biba toys

Brend Biba Toys je posvećen najmlađima.
U asortimanu Biba Toys-a se nalaze bebi gimnastike, muzičke vrteške, igračke za kolica, igračke za krevece, zvečke, glodalice i slični bezbedni proizvodi za najmlađe.
pročitajte više

Content Toys
Brend Content toys je prepoznatljiv po lutkama koje karakterišu odličan kvalitet i dizajn. Namenjene su devojčicama starijim od tri godine. 
pročitajte više

Sluban
Sluban kocke dolaze u kompletima koji obrađuju različite teme, kao što su: vatrogasci, vojska, policija, princeze, vozovi, piratski brod i druge. Igrajući se njima, mališani na zabavan način, kroz igru, razvijaju kreativnost i stvaralačko izražavanje.
pročitajte višeBaby mix
Proizvodi Baby Mix su napravljeni od visoko kvalitetnih materijala. Baby Mix igračke i artikli su namenjeni bebama i maloj deci.
pročitajte višeRastar

Rastar je poznati kineski brend igračaka. Reč je o licenciranim modelima automobila, različitih razmera, namenjenih deci ali i odraslim osobama koje bi da se na trenutke vrate u svoje detinjstvo.
pročitajte više

Oops
Vodeći se maksimom da je igra veoma važna u odrastanju mališana, igračke ovog švajcarskog brenda se sa posebnom pažnjom prave za svaku starosnu grupu, pa se njima mogu igrati deca različitih uzrasta, od onih najmlađih do petogodišnjaka. 
pročitajte više

Modelito
Uz Modelito mališani će sa uživanjem i na najlepši način, kroz igru, razvijati kreativnost i maštu. Takođe, na ovaj način razvija se i motorika, osećaj za detalje i poboljšava pažnja. 
pročitajte više

 

 

Intex
Intex je jedan od najkvalitetnijih i najpoznatijih svetskih brendova od kog dolaze proizvodi iz  programa za plažu i kupanje: igračke, bazeni, mišići, lopte na naduvavanje i sl.
pročitajte više 
 

 

Loko Toys
Loko toys je brend igračaka namenjen devojčicama. Lutke Loko Toys napravljene su od netoksičnih materijala. Izrađuju se u više veličina, a mnogi modeli imaju i više propratnih elemenata.
pročitajte više 

Win fun
Win Fun je brend igračaka za najmlađe. U asortimanu ovog brenda pored igračaka za bebe kao što su gimnastike, zvečke i vrteške, nalaze se i kvalitetne edukativne igračke za starije, kao što su hodalice, kocke itd. 
pročitajte više 

 

 

Kiddieland
Kiddieland je brend u čijoj ponudi se nalaze guralice i dečije igračke izrađene od najkvalitetnijih materijala. Licencirane guralice i trotineti su proizvodi koji su ovaj brend izdvojili na globalnom tržištu. Pored ovih proizvoda Kiddieland proizvodi i interaktivne  edukativne igračke za najmlađe. 
pročitajte više 

 

Pocket morphers
Pocket morphers su brojevi, ali i više od toga. Svaki broj može se  transformisati u neverovatna vozila.
pročitajte više

 

Četvrtak, 28.11.2019.

U sredu 27. novembra u Novom Sadu održana je Druga nacionalna konferencija o bezbednosti dece u saobraćaju, koju je podržala kompanija Keprom. 

Nedelja, 21.07.2019.

Kompanija Keprom, kao uvoznik i distributer renomiranih brendova za bebe i decu, kroz brojne društveno odgovorne aktivnosti nesebično podržava najmlađe i njihove roditelje. Zato je sa zadovoljstvom podržala projekat "Taši, taši" učešćem u paketima koje će dobiti sve mame novorođene dece u svim porodilištima na teritoriji Republike Srbije.