Dirkje

Brend koji osvaja srpsko tržište prepoznatljivim kvalitetom i pristupačnim cenama bebi i dečije garderobe. Iz sezone u sezonu Dirkje izlazi na tržište sa novim i modernim kolekcijama koje prate sve svetske trendove u pogledu modela i boja.
pročitajte više
Teidem BV

Svake sezone, kreativni tim Teidem-ovog odeljenja za dizajn osmišljava potpuno nove, upečatljive i dopadljive kolekcije za dečake i devojčice koji se sastoje od pletenih i šivenih komada odeće, podeljenih u dve grupe: Star, u veličinama 92-128, i Star Young u veličinama 140-176.
pročitajte višeLillo&Pippo
Lillo&Pippo je privatna robna marka kompanije Keprom. U svojoj ponudi, ovaj brend dečje konfekcije u asortimanu ima dve kolekcije, Baby i Kids.
pročitajte više

Chicco
Chicco je lider na svetskom tržištu proizvoda za bebe i decu i jedan je od deset najprodavanjih italijanskih brendova u svetu. Danas je Chicco prisutan u 120 zemalja sveta, među kojima je, zahvaljujući kompaniji Keprom, i Srbija. 
pročitajte više 

Nedelja, 21.07.2019.

Kompanija Keprom, kao uvoznik i distributer renomiranih brendova za bebe i decu, kroz brojne društveno odgovorne aktivnosti nesebično podržava najmlađe i njihove roditelje. Zato je sa zadovoljstvom podržala projekat "Taši, taši" učešćem u paketima koje će dobiti sve mame novorođene dece u svim porodilištima na teritoriji Republike Srbije. 

Ponedeljak, 01.07.2019.

Časopis "Baby planeta" 29. juna u kući kralja Petra u Beogradu obeležio je jubilej, izlazak pedeset petog broja. Već devet godina časopis čitaocima donosi aktuelnosti vezane za trudnoću i roditeljstvo, a od aktuelnog jubilarnog broja izlazi vizualno redizajniran i u promenjenom formatu.