Brend Carriwell je nastao 1996.godine u Danskoj, a na srpskom tržištu je prisutan od januara 2010. godine. Asortiman je usmeren na zadovoljavanje potreba savremenih trudnica i porodilja u pogledu podrške promenama na ženinom telu u toku trudnoće i nakon porođaja. Donji veš za trudnice, porodilje i dojilje je dizajniran tako da olakšava dojenje i svakodnevne aktivnosti, a izrađen je od najkvalitetnijeg tekstila.
Široki asortiman se sastoji od grudnjaka i spavaćica prilagođenih lakšem dojenju, gaćica sa podrškom za stomak i leđa, pojasa i steznika za trudnice, potkošulja i perivih higijenskih gaćica.
Svi proizvodi iz asortimana dostupni su u Aksa Baby Mega Store, bolje opremljenim apotekama i bebi radnjama širom zemlje.


nazad na brendove

 

Nedelja, 21.07.2019.

Kompanija Keprom, kao uvoznik i distributer renomiranih brendova za bebe i decu, kroz brojne društveno odgovorne aktivnosti nesebično podržava najmlađe i njihove roditelje. Zato je sa zadovoljstvom podržala projekat "Taši, taši" učešćem u paketima koje će dobiti sve mame novorođene dece u svim porodilištima na teritoriji Republike Srbije. 

Ponedeljak, 01.07.2019.

Časopis "Baby planeta" 29. juna u kući kralja Petra u Beogradu obeležio je jubilej, izlazak pedeset petog broja. Već devet godina časopis čitaocima donosi aktuelnosti vezane za trudnoću i roditeljstvo, a od aktuelnog jubilarnog broja izlazi vizualno redizajniran i u promenjenom formatu.