Globalno poznat i priznat brend, Graco je osvojio srca mnogih roditelja i dece. Sa tradicijom koja traje već 60 godina, Graco je kreirao asortiman krupne opreme koji pokriva potrebe novorođenčadi i dece, uzrasta do približno 12 godina.
Veliki izbor kolica olakšava roditeljima da odaberu ona koja najbolje odgovaraju njihovom životnom stilu i materijalnim uslovima.
Auto sedišta podeljena su u kategorije namenjene uzrastima 0+, 1 i 2/3. Povoljna mogućnost za roditelje je i ta što za određena kolica i sedišta postoji mogućnost kombinovanja, pa su sistemi 2u1 i Travel sistemi 3u1 veoma popularni zbog svoje praktičnosti.
Ono na šta je Graco posebno ponosan je veliki izbor ljuljaški za umirivanje beba i prenosivih krevetaca koji će pružiti udobnost detetu ma gde se nalazili. Deo njihove standardne ponude su i veseli i interesantni dubkovi za mališane koji prave svoje prve korake i hranilice za decu koja učestvuju u porodičim obedima za stolom.
Graco ostaje posvećen istraživanju i razvoju, konstantno radi na proizvodima koji su pristupačni budžetima većine savremenih roditelja. Tako dolazi do proizvoda koji predstavljaju nepobedivu kombinaciju kvaliteta, inovacija i vrednosti.


nazad na brendove

Četvrtak, 28.11.2019.

U sredu 27. novembra u Novom Sadu održana je Druga nacionalna konferencija o bezbednosti dece u saobraćaju, koju je podržala kompanija Keprom. 

Nedelja, 21.07.2019.

Kompanija Keprom, kao uvoznik i distributer renomiranih brendova za bebe i decu, kroz brojne društveno odgovorne aktivnosti nesebično podržava najmlađe i njihove roditelje. Zato je sa zadovoljstvom podržala projekat "Taši, taši" učešćem u paketima koje će dobiti sve mame novorođene dece u svim porodilištima na teritoriji Republike Srbije.