Hauck je jedan od najpoznatijih nemačkih proizvođača krupne bebi opreme koji je prisutan na svetskom tržištu više od 80 godina. Iako sama činjenica da su proizvodi ovog brenda nastali kao rezultat rada vrhunskih nemačkih inžinjera već predstavlja garanciju kvaliteta i preciznosti, ovaj brend ima još mnogo toga čime bi se ponosio.
Asortiman Haucka je veoma širok i stalno se uvećava u skladu sa potrebama roditelja i dece širom sveta. 
Osim kombinovanih sistema, Hauck u svojoj ponudi ima i veliki izbor kolica trotočkaša, četvorotočkaša, sa kišoban sklapanjem ili na preklop, u bojama koje odgovaraju devojčicama, dečacima ili su unisex.
Osim kolica, Hauck u svojoj paleti proizvoda ima i auto-sedišta kategorije 0+, veliki izbor prenosivih krevetaca i ogradica za igru i san. Takođe, Hauck nudi i ležaljke za bebe i dubkove za decu koja polako počinju da istražuju svet na sopstvenim nogama. Tu su i hranilice koje vreme obroka čine zabavnijim i lakšim.


nazad na brendove

Nedelja, 21.07.2019.

Kompanija Keprom, kao uvoznik i distributer renomiranih brendova za bebe i decu, kroz brojne društveno odgovorne aktivnosti nesebično podržava najmlađe i njihove roditelje. Zato je sa zadovoljstvom podržala projekat "Taši, taši" učešćem u paketima koje će dobiti sve mame novorođene dece u svim porodilištima na teritoriji Republike Srbije. 

Ponedeljak, 01.07.2019.

Časopis "Baby planeta" 29. juna u kući kralja Petra u Beogradu obeležio je jubilej, izlazak pedeset petog broja. Već devet godina časopis čitaocima donosi aktuelnosti vezane za trudnoću i roditeljstvo, a od aktuelnog jubilarnog broja izlazi vizualno redizajniran i u promenjenom formatu.