Već duže od 20 godina brend Munchkin je prepoznatljiv po inovativnim rešenjima za proizvode za hranjenje i higijenu i zabavnih igračaka za najmlađe.
Začetnik brenda Munchkin, Stiven Dan, od samog početka vođen je željom da oslobodi svet stereotipnih, svakodnevnih proizvoda, razvijajući nova rešenja koja će zadovoljiti potrebe modernih roditelja i tako im roditeljstvo učiniti lakšim, bezbednijim i prijatnijim.
Inovativan pribor za hranjenje i higijenu, zabavne igračkice za vodu i sobu koje podstiču kretivnost i maštu najmlađih su sitnice koje čine svet roditeljstva posebnim i zabavnim.

nazad na brendove

Četvrtak, 28.11.2019.

U sredu 27. novembra u Novom Sadu održana je Druga nacionalna konferencija o bezbednosti dece u saobraćaju, koju je podržala kompanija Keprom. 

Nedelja, 21.07.2019.

Kompanija Keprom, kao uvoznik i distributer renomiranih brendova za bebe i decu, kroz brojne društveno odgovorne aktivnosti nesebično podržava najmlađe i njihove roditelje. Zato je sa zadovoljstvom podržala projekat "Taši, taši" učešćem u paketima koje će dobiti sve mame novorođene dece u svim porodilištima na teritoriji Republike Srbije.