Visok kvalitet proizvoda, inovacije i jednostavna upotreba su ono što već četrdeset godina Nuby čini jednim od lidera na veoma zahtevnom tržištu proizvoda za bebe.
A njihov asortiman uključuje širok spektar proizvoda za hranjenje beba - flašice, cucle, varalice, čaše, glodalice, kao i prateći program sitne bebi opreme - makazice, aspirator za nos, lančić za lažu...
Nuby proizvodi su inovativni i napravljeni po najstrožim svetskim standardima, a, što je najbitnije, bezbedni su i jednostavni za upotrebu. Takođe, izrađeni su od najkvaklitetnijih materijala i bez bisfenola A koji je dokazano štetan po dečije zdravlje.
Kako bi upotrebu svojih proizvoda učinio što jednostavnijom i prirodnijom, Nuby je kreirao posebnu liniju Nuby Natural Touch koja uključuje flašice, No Spill čaše, laže i pumpicu za grudi. Inovativni i savremenog dizajna, proizvodi iz ove kolekcije pravi su izbor za moderne i savremene roditelje. Njihov ergonomski dizajn omogućava jednostavnu upotrebu, te tako život beba i roditelja lakšim i zabavnim.

nazad na brendove

Četvrtak, 28.11.2019.

U sredu 27. novembra u Novom Sadu održana je Druga nacionalna konferencija o bezbednosti dece u saobraćaju, koju je podržala kompanija Keprom. 

Nedelja, 21.07.2019.

Kompanija Keprom, kao uvoznik i distributer renomiranih brendova za bebe i decu, kroz brojne društveno odgovorne aktivnosti nesebično podržava najmlađe i njihove roditelje. Zato je sa zadovoljstvom podržala projekat "Taši, taši" učešćem u paketima koje će dobiti sve mame novorođene dece u svim porodilištima na teritoriji Republike Srbije.