Engleski brend igračaka WOW je karakterističan po izuzetnom kvalitetu izrade i veoma bogatom i interesantnom asortimanu koji nudi. Svaka WOW igračka prolazi kroz nekoliko faza pre nego što dođe do deteta - od rađanja ideje uz konstantnu komunikaciju sa zadovoljnim roditeljima, preko razvoja i stroge kontrole kvaliteta, do proizvodnje i najzad, dečije igre.
Posebna pažnja se posvećuje kvalitetu izrade i bezbednosti dece. WOW poštuje sve standarde bezbednosti. Prilikom izrade WOW igračaka ne koristi se PVC plastika, nema sitnih delova, ne koriste se toksični materijali i sve igračke se testiraju od strane ovlašćenih inspekcija, a sve u cilju bezbednosti deteta.
WOW igračke su dizajnirane tako da se međusobno mogu kombinovati i tako igranje deci učiniti još zabavnijim. Pored zabave, WOW igračke podstiču kreativnost i imaju edukativni karakter jer deci, kroz igru, predstavljaju motive iz sveta koji ih okružuje.
Kombinacijom vrhunskog kvaliteta, inovativnog dizajna, bezbednosti za decu, pravih ideja, veselih boja, realističnih zvukova i frikcionog pogona, WOW igračke su zaslužile svoj naziv - "WOW".

nazad na brendove

Četvrtak, 28.11.2019.

U sredu 27. novembra u Novom Sadu održana je Druga nacionalna konferencija o bezbednosti dece u saobraćaju, koju je podržala kompanija Keprom. 

Nedelja, 21.07.2019.

Kompanija Keprom, kao uvoznik i distributer renomiranih brendova za bebe i decu, kroz brojne društveno odgovorne aktivnosti nesebično podržava najmlađe i njihove roditelje. Zato je sa zadovoljstvom podržala projekat "Taši, taši" učešćem u paketima koje će dobiti sve mame novorođene dece u svim porodilištima na teritoriji Republike Srbije.