Poslovnu filozofiju NIP temelji na sledećim principima: kvalitet, udobnost, stil i zadovoljstvo, pa tako stvaraju kvalitetne, bezbedne i za upotrebu praktične proizvode. Kako bi svojim malim korisnicima pružio najbolje, Nip upotrebljava materijale koji zadovoljavaju najrigoroznije standarde kvaliteta, omogućujući tako maksimalnu bezbednost.
Uz ove proizvode roditelji mogu biti sasvim mirni, jer su oni napravljeni bez dodatka bisfenola A, supstance koja se dodaje predmetima od plastike kako bi se poboljšala njihovu elastičnost, a koja po najnovijim istraživanjima ima štetna dejstva po mali organizam.
Podržavajući zdrav razvoj deteta, Nip proizvodi kreirani su u saradnji sa pedijatrima i u skladu sa najnovijim dostignućima na polju medicine, za šta su dobili brojne prestižne nagrade u kategoriji inovacija.
Proizvodni program ovog brenda uključuje flašice, cucle, cool twistere, termofore, pribor za hranjenje i higijenu, glodalice. A jedan od razloga da se roditelji odluče baš za njega jeste i podatak da je Nip najstariji proizvođač laža u Nemačkoj.

nazad na brendove

Četvrtak, 28.11.2019.

U sredu 27. novembra u Novom Sadu održana je Druga nacionalna konferencija o bezbednosti dece u saobraćaju, koju je podržala kompanija Keprom. 

Nedelja, 21.07.2019.

Kompanija Keprom, kao uvoznik i distributer renomiranih brendova za bebe i decu, kroz brojne društveno odgovorne aktivnosti nesebično podržava najmlađe i njihove roditelje. Zato je sa zadovoljstvom podržala projekat "Taši, taši" učešćem u paketima koje će dobiti sve mame novorođene dece u svim porodilištima na teritoriji Republike Srbije.