Flufsan je brend italijanske kompanije Europrosan nastao 1996. godine, a na srpskom tržištu je prisutan od 2004. godine.
Flufsan pelene za odrasle su namenjene pacijentima koji pate od srednjeg ili težeg oblika inkontinencije, pružaju sigurnost, komfor i nepropustljivost, redukuju neprijatne mirise, štite od ojeda i iritacije kože. 
Pored pelena za odrasle i pull on pelena - gaćica, u ponudi su i Flufsan ulošci za laku inkontinenciju kod žena, higijenske gaćice, nepropustljivi podmetači za krevet za odrasle i bebe, podmetači namenjeni kućnim ljubimcima kao i vlažne maramice.
Flufsan pelene su dostupne u 3 modela: dnevne u veličinama S, M, L i XL, noćne u veličinama M, L i XL i pull on pelene gaćice u veličinama M i L.
Ulošci za laku inkontinenciju kod žena postoje u 3 modela: Normal, Extra i Super. 
Higijenske gaćice su dostupne u 4 veličine: S, M, L i XL.
Podmetači za odrasle su dostupni u 3 veličine: 60x60cm, 60x90cm i 90x180cm, a bebi podmetači u dve: 60x60cm i 60x90cm. 
Podmetači za kućne ljubimce su dimenzija 60x90cm i 60x60 cm.
Flufsan vlažne maramice sa ekstraktom nevena i kamilice su zbog svoje XL veličine  idealne za odrasle osobe.
Proizvodi iz asortimana se mogu pronaći u apotekama i hipermarketima širom zemlje.

Četvrtak, 28.11.2019.

U sredu 27. novembra u Novom Sadu održana je Druga nacionalna konferencija o bezbednosti dece u saobraćaju, koju je podržala kompanija Keprom. 

Nedelja, 21.07.2019.

Kompanija Keprom, kao uvoznik i distributer renomiranih brendova za bebe i decu, kroz brojne društveno odgovorne aktivnosti nesebično podržava najmlađe i njihove roditelje. Zato je sa zadovoljstvom podržala projekat "Taši, taši" učešćem u paketima koje će dobiti sve mame novorođene dece u svim porodilištima na teritoriji Republike Srbije.