Brend Dr.Soft je prva privatna robna marka kompanije Keprom. Pod okriljem ove marke mogu se pronaći maramice za odrasle, higijenski mrežasti ulošci i štapići za uši sa graničnikom.

Dr.Soft maramice za odrasle su meke, osvežavajuće, mikrobiološki ispitane maramice sa Aloe Verom. U sastavu emulzije se nalaze prirodne komponente koje deluju regenerativno na kožu. Aloe Vera smanjuje upalne procese na koži i podstiče njihovo zalečenje, a prodirući u dublje slojeve kože čuva njenu hidrataciju. Jedinstvene su po svojim većim dimenzijama u odnosu na standardne maramice za bebe i debljini papira (45g), posebno prilagođene za održavanje higijene kod odraslih korisnika. 


Higijenski mrežasti ulošci u pakovanju od 10 i 20 komada, izrađeni su od 100% pamučnog vlakna, bez dodataka hemijskih aditiva. Garantuju visoku moć upijanja, sigurnost i mekoću, pa su idealni su za porodilje, za spoljnu upotrebu tokom ciklusa i u slučajevima postoperativnog perioda.


Štapići za uši sa graničnikom u pakovanju od 56 komada, oblikovani su tako da spreče duboko umetanje u uho ili nos, i na taj način onemogućavaju njihovo oštećenje. Vrhovi štapića su obloženi 100% pamučnom vatom. Idealni su za svakodnevnu higijenu i negu.


nazad na brendove

Četvrtak, 28.11.2019.

U sredu 27. novembra u Novom Sadu održana je Druga nacionalna konferencija o bezbednosti dece u saobraćaju, koju je podržala kompanija Keprom. 

Nedelja, 21.07.2019.

Kompanija Keprom, kao uvoznik i distributer renomiranih brendova za bebe i decu, kroz brojne društveno odgovorne aktivnosti nesebično podržava najmlađe i njihove roditelje. Zato je sa zadovoljstvom podržala projekat "Taši, taši" učešćem u paketima koje će dobiti sve mame novorođene dece u svim porodilištima na teritoriji Republike Srbije.