Sa sedištem u Holandiji, kompanija Bebe Jou se već preko 60 godina bavi proizvodnjom opreme namenjene negovanju beba. Bebe Jou nedvosmisleno stavlja akcenat na kvalitet - zato u svojim pogonima koristi najmoderniju opremu i tehnologiju.
Asortiman koji kompanija nudi je veoma širok - obuhvata proizvode za hranjenje, higijenu, toalet, kao i za opremanje sobe.
U želji da što bolje shvati svoje potrošeče, na modele presudno utiču iskustva i saveti zahvalnih roditelja širom sveta.nazad na brendove

Nedelja, 21.07.2019.

Kompanija Keprom, kao uvoznik i distributer renomiranih brendova za bebe i decu, kroz brojne društveno odgovorne aktivnosti nesebično podržava najmlađe i njihove roditelje. Zato je sa zadovoljstvom podržala projekat "Taši, taši" učešćem u paketima koje će dobiti sve mame novorođene dece u svim porodilištima na teritoriji Republike Srbije. 

Ponedeljak, 01.07.2019.

Časopis "Baby planeta" 29. juna u kući kralja Petra u Beogradu obeležio je jubilej, izlazak pedeset petog broja. Već devet godina časopis čitaocima donosi aktuelnosti vezane za trudnoću i roditeljstvo, a od aktuelnog jubilarnog broja izlazi vizualno redizajniran i u promenjenom formatu.