Kompanija Artsana iz Italije u širokoj paleti svojih brendova ima i jedan specijalno namenjen damama. Reč je o brendu LYCIA, koji u svom asorimanu ima proizvode za depilaciju. Savršeno dizajnirane da se pripadnice lepšeg pola u kućnim uslovima mogu na jednostavan i bezbedan način depilirati i uz sve to imati dugotrajne rezultate.

U ponudi se mogu naći tri linije LYCIA traka za depilaciju - Nežan dodir za osetljivu kožu, Savršen dodir za normalnu kožu i Prirodan dodir za sve tipove kože. Pored traka za depilaciju u ponudi imaju i kreme za depilaciju: lica, pazuha i bikini zone, ruku i nogu.


U centru pažnje LYCIA brenda su žene - i to moderne, aktivne žene, kojima su potrebni proizvodi na koje se mogu bezrezervno osloniti.

 

nazad na brendove

Nedelja, 21.07.2019.

Kompanija Keprom, kao uvoznik i distributer renomiranih brendova za bebe i decu, kroz brojne društveno odgovorne aktivnosti nesebično podržava najmlađe i njihove roditelje. Zato je sa zadovoljstvom podržala projekat "Taši, taši" učešćem u paketima koje će dobiti sve mame novorođene dece u svim porodilištima na teritoriji Republike Srbije. 

Ponedeljak, 01.07.2019.

Časopis "Baby planeta" 29. juna u kući kralja Petra u Beogradu obeležio je jubilej, izlazak pedeset petog broja. Već devet godina časopis čitaocima donosi aktuelnosti vezane za trudnoću i roditeljstvo, a od aktuelnog jubilarnog broja izlazi vizualno redizajniran i u promenjenom formatu.