Nania Team Tex je jedan od vodećih francuskih proizvođača auto sedišta za decu. Sa potpuno automatizovanom linijom proizvodnje dnevno isporučuju preko 20 000 auto sedišta. Od koncepta preko dizajna, razvoja i proizvodnje, svaki proces u lancu sepažljivo vodi i kontroliše. U 2006 godini Team Tex je dobio licencu za ekskluzivnu proizvodnju i distribuciju kompletne linije Ferari auto sedišta.

Svi Nania proizvodi su načinjeni u skladu sa svim bezbednosnim standaradima (ECE R44/04, FMVSS 213, SABS 1340). Kako bi dodatno poboljšali kvalitet proizvoda, kompanija je 2002 uvela i sopstvenu laboratoriju za testiranje sudara.

 

nazad na brendove

 

Četvrtak, 28.11.2019.

U sredu 27. novembra u Novom Sadu održana je Druga nacionalna konferencija o bezbednosti dece u saobraćaju, koju je podržala kompanija Keprom. 

Nedelja, 21.07.2019.

Kompanija Keprom, kao uvoznik i distributer renomiranih brendova za bebe i decu, kroz brojne društveno odgovorne aktivnosti nesebično podržava najmlađe i njihove roditelje. Zato je sa zadovoljstvom podržala projekat "Taši, taši" učešćem u paketima koje će dobiti sve mame novorođene dece u svim porodilištima na teritoriji Republike Srbije.