Svake sezone, kreativni tim Teidem-ovog odeljenja za dizajn osmišljava potpuno nove, upečatljive i dopadljive kolekcije za dečake i devojčice koji se sastoje od pletenih i šivenih komada odeće, podeljenih u dve grupe: Star, u veličinama 92-128, i Star Young u veličinama 140-176.
Inovativne i razigrane kolekcije za bebe, sa svakom novom sezonom dolaze u nekoliko kolekecija u tri linije proizvoda: kolekcija za novorođenčad, Bebi kolekcija i kolekcija Basic.
Kolekcija za novorođenčad je razvijena specijalno za najmlađe i podeljena je na odeću za dečake, devojčice i unisex odeću. Posebna pažnja je posvećena odabiru materijala koji su najprikladniji za novorođenu decu. Kolekcija je dostupna u veličinama od 50/56 do 68.
Bebi kolekcija se sastoji od četiri teme koje zajedno kreiraju celokupan stil deteta. Svaka tema prati određene boje i dezene za dečake i devojčice. Obe linije sačinjene su od pletenih i šivenih odevnih predmeta, koji se lako uparuju u moderne odevne kombinacije. Kolekcija je dostupna u veličinama od 62 do 68.
Basic kolekcija je dodatak Bebi kolekciji i  uključuje savršene završne detalje svakoj kombinaciji. Sastoji se od cipelica, majica, pižama i bade mantila. Basic kolekcija pruža više nego dovoljno mogućnosti izbora.

nazad na brendove

Četvrtak, 28.11.2019.

U sredu 27. novembra u Novom Sadu održana je Druga nacionalna konferencija o bezbednosti dece u saobraćaju, koju je podržala kompanija Keprom. 

Nedelja, 21.07.2019.

Kompanija Keprom, kao uvoznik i distributer renomiranih brendova za bebe i decu, kroz brojne društveno odgovorne aktivnosti nesebično podržava najmlađe i njihove roditelje. Zato je sa zadovoljstvom podržala projekat "Taši, taši" učešćem u paketima koje će dobiti sve mame novorođene dece u svim porodilištima na teritoriji Republike Srbije.