Rastar je poznati kineski brend igračaka. Reč je o licenciranim modelima automobila, različitih razmera, namenjenih deci ali i odraslim osobama koje bi da se na trenutke vrate u svoje detinjstvo. U asortimanu Rastar-a se nalaze igračke-automobili na daljinsko upravljanje (RC), kao i Die Cast modeli automobila i motora. Modeli su u različitim bojama i veličinama (razmere 1:9, 1:14, 1:18, 1:24, 1:48, 1:60). Poseduju licence poznatih auto-brendova, poput BMW-a, Mercedes- a, Lamborghini- a, Volkswagen- a itd. Modeli su vrlo realistični i primetna je posvećenost detaljima.

nazad na brendove 

Četvrtak, 28.11.2019.

U sredu 27. novembra u Novom Sadu održana je Druga nacionalna konferencija o bezbednosti dece u saobraćaju, koju je podržala kompanija Keprom. 

Nedelja, 21.07.2019.

Kompanija Keprom, kao uvoznik i distributer renomiranih brendova za bebe i decu, kroz brojne društveno odgovorne aktivnosti nesebično podržava najmlađe i njihove roditelje. Zato je sa zadovoljstvom podržala projekat "Taši, taši" učešćem u paketima koje će dobiti sve mame novorođene dece u svim porodilištima na teritoriji Republike Srbije.