Više od 40 godina brend Inglesina predstavlja sinonim za kvalitet. Inglesinina politika kvaliteta primenjuje se kroz ceo proizvodni program, na bazi rigoroznih standarda, kako tokom faze dizajniranja, tako i tokom procesa proizvodnje. Zahvaljujući stalnom praćenju, proizvod koji izlazi na tržište smatra se superiornijim. Svaki projekat je rezultat istraživanja tržišta i materijala, ali i rezultat praćenja aktuelnih trendova, koji pomažu definisanje ukupnog izgleda, tako da proizvod bude u skladu sa vremenom. Inglesinine kreacije kombinuju odgovor na zahtev tržišta sa kreativnošću i stilom, elegancijom, izabranom tkaninom, finim detaljima i pažljivim krojačkim odlukama, svime što Inglesinu razlikuje od drugih.
Inglesina u svom asortimanu ima prvenstveno kolica, auto-sedišta i duo sisteme.

nazad na brendove

Nedelja, 21.07.2019.

Kompanija Keprom, kao uvoznik i distributer renomiranih brendova za bebe i decu, kroz brojne društveno odgovorne aktivnosti nesebično podržava najmlađe i njihove roditelje. Zato je sa zadovoljstvom podržala projekat "Taši, taši" učešćem u paketima koje će dobiti sve mame novorođene dece u svim porodilištima na teritoriji Republike Srbije. 

Ponedeljak, 01.07.2019.

Časopis "Baby planeta" 29. juna u kući kralja Petra u Beogradu obeležio je jubilej, izlazak pedeset petog broja. Već devet godina časopis čitaocima donosi aktuelnosti vezane za trudnoću i roditeljstvo, a od aktuelnog jubilarnog broja izlazi vizualno redizajniran i u promenjenom formatu.