Početkom januara 2013. godine kompanija Keprom dobila je sertifikat ISO 9001:2008, čime je potvrđeno da njen sistem upravljanja kvalitetom ispunjava najviše međunarodne standarde, a sve u cilju povećanja efikasnosti poslovanja i zadovoljstva korisnika proizvoda sa kojima kompanija posluje.

U februaru 2018. godine, kompanija Keprom je prešla na novu verziju standarda ISO 9001:2015, čime je obezbedila kontinuirano ispunjenje međunarodnih standarda. Kompanija Keprom uspešno je ispunila sve zahtevane kriterijume za dobijanje sertifikata ISO 9001:2015 koji se odnosi na aktivnosti  iz sledećeg delokruga poslova: uvoz i distribucija proizvoda za bebe i decu, medicinske opreme i kozmetičkih proizvoda.

Uvođenjem i primenom ISO standarda kompanija Keprom je još jednom pokazala svoje opredeljenje i posvećenost ka unapređenju poslovanja, stavljajući u fokus zadovoljstvo svojih saradnika i korisnika proizvoda i usluga.

Nedelja, 21.07.2019.

Kompanija Keprom, kao uvoznik i distributer renomiranih brendova za bebe i decu, kroz brojne društveno odgovorne aktivnosti nesebično podržava najmlađe i njihove roditelje. Zato je sa zadovoljstvom podržala projekat "Taši, taši" učešćem u paketima koje će dobiti sve mame novorođene dece u svim porodilištima na teritoriji Republike Srbije. 

Ponedeljak, 01.07.2019.

Časopis "Baby planeta" 29. juna u kući kralja Petra u Beogradu obeležio je jubilej, izlazak pedeset petog broja. Već devet godina časopis čitaocima donosi aktuelnosti vezane za trudnoću i roditeljstvo, a od aktuelnog jubilarnog broja izlazi vizualno redizajniran i u promenjenom formatu.