Proizvodi austrijskog Brenda MAM proizvode se od 1976. godine kada je Pit Roring razvio novi koncept dečjih proizvoda u kojima je objedinio karakterističan dizajn, funkcionalost i medicinsko znanje.
Sve je počelo kada je tim sastavljen od naučnika, pedijatara i dizajnera kreirao prvu MAM lažu i tako postavio nove standarde u pogledu oblika i funkcionalnosti koji su se održali do danas.
Sve MAM laže i cucle izrađene su od svilenkasto mekanog silikona ili lateksa i ne sadrže bisfenol A.

Pored laža, u MAM asortiman ulaze i sledeći proizvodi:
- dodaci za laže i flašice - trake i kutije za laže, termos torbice
- čaše i tzv. anti kolik flašice sa mogućnošću samosterilizacije
- pribor za sterilizaciju i čišćenje - četke za flašice, sterilizator za mikrotalasnu
- proizvodi koji služe kao pomoć pri dojenju - pumpica za ručno izmazanje mleka, posudice za odlaganje mleka
- proizvodi za hranjenje - termoosetljive kašičice sa poklopcem, pribor za hranjenje, činije za užinu
- proizvodi za oralnu higijenu - glodalice i četkice za zube prilagođene stepenu razvoja deteta, "Zeka" naprstak za oralnu higijenu.

MAM proizvodi izrađuju se u Evropskoj uniji prema veoma zahtevnim standardima i ne sadrže bisfenol A. Dostupni su u širokoj paleti živih boja i oblika.


 

Četvrtak, 28.11.2019.

U sredu 27. novembra u Novom Sadu održana je Druga nacionalna konferencija o bezbednosti dece u saobraćaju, koju je podržala kompanija Keprom. 

Nedelja, 21.07.2019.

Kompanija Keprom, kao uvoznik i distributer renomiranih brendova za bebe i decu, kroz brojne društveno odgovorne aktivnosti nesebično podržava najmlađe i njihove roditelje. Zato je sa zadovoljstvom podržala projekat "Taši, taši" učešćem u paketima koje će dobiti sve mame novorođene dece u svim porodilištima na teritoriji Republike Srbije.