Pi-Pi alarm za noćno umokravanje je jedan od najboljih i najčešće primenjivanih vidova terapije noćnog umokravanja kod dece kod koje je isključen bilo kakav organski poremećaj. Potpuno je bezbedan i namenjen je deci čija je donja starosna granica 4 godine.

Pi-Pi alarm radi na principu detekcije vlage. Sastoji se od detektora koji se postavlja na detetov donji veš i uređaja koji šalje jak zvučni signal kad god se urin nađe na detektoru. Signal budi dete, navodeći ga da prepozna osećaj pune bešike, ode do toaleta i završi "posao". Na ovaj način san deteta se postepeno menja, mozak počinje da prepoznaje osećaj pune bešike i budi dete koje odlazi u toalet da isprazni bešiku. 


U prevazilaženju problema noćnog umokravanja, Vama i Vašem mališanu pomoći će još jedan "saveznik" iz PiPi porodice - specijalno dizajnirana PiPi mušema za krevete koja će posteljinu i krevete zaštititi od prljanja i vlage.

 

nazad na brendove

 

Četvrtak, 28.11.2019.

U sredu 27. novembra u Novom Sadu održana je Druga nacionalna konferencija o bezbednosti dece u saobraćaju, koju je podržala kompanija Keprom. 

Nedelja, 21.07.2019.

Kompanija Keprom, kao uvoznik i distributer renomiranih brendova za bebe i decu, kroz brojne društveno odgovorne aktivnosti nesebično podržava najmlađe i njihove roditelje. Zato je sa zadovoljstvom podržala projekat "Taši, taši" učešćem u paketima koje će dobiti sve mame novorođene dece u svim porodilištima na teritoriji Republike Srbije.