Pi-Pi alarm za noćno umokravanje je jedan od najboljih i najčešće primenjivanih vidova terapije noćnog umokravanja kod dece kod koje je isključen bilo kakav organski poremećaj. Potpuno je bezbedan i namenjen je deci čija je donja starosna granica 4 godine.

Pi-Pi alarm radi na principu detekcije vlage. Sastoji se od detektora koji se postavlja na detetov donji veš i uređaja koji šalje jak zvučni signal kad god se urin nađe na detektoru. Signal budi dete, navodeći ga da prepozna osećaj pune bešike, ode do toaleta i završi "posao". Na ovaj način san deteta se postepeno menja, mozak počinje da prepoznaje osećaj pune bešike i budi dete koje odlazi u toalet da isprazni bešiku. 


U prevazilaženju problema noćnog umokravanja, Vama i Vašem mališanu pomoći će još jedan "saveznik" iz PiPi porodice - specijalno dizajnirana PiPi mušema za krevete koja će posteljinu i krevete zaštititi od prljanja i vlage.

 

nazad na brendove

 

Utorak, 08.01.2019.

Aksa Kids Mega Store, jedan od vodećih lanaca bebi i dečje opreme u našoj zemlji, i ove godine darovala je prvorođene bebe u gradovima u kojima ima svoje prodavnice.

Petak, 30.11.2018.

U sredu 28. novembra u klubu "Just&Lobby" u Beogradu na četvrtoj "Sekopak" konferencije kompaniji Keprom uručen je sertifikat za doprinos u smanjenju emisije CO2 u atmosferu za 2017. godinu.