Uz Modelito mališani će sa uživanjem i na najlepši način, kroz igru, razvijati kreativnost i maštu. Takođe, na ovaj način razvija se i motoriku, osećaj za detalje i poboljšava pažnja. 

Uz različite kalupe i dodatni alat dečja mašta će Modelito pretvoriti u zanimljive figurice, životinje sa farme, kolačiće, cveće, motive iz prirode i kuhinje. Modelito dolazi u nekoliko različitih boja. 

nazad na brendove

 
Nedelja, 21.07.2019.

Kompanija Keprom, kao uvoznik i distributer renomiranih brendova za bebe i decu, kroz brojne društveno odgovorne aktivnosti nesebično podržava najmlađe i njihove roditelje. Zato je sa zadovoljstvom podržala projekat "Taši, taši" učešćem u paketima koje će dobiti sve mame novorođene dece u svim porodilištima na teritoriji Republike Srbije. 

Ponedeljak, 01.07.2019.

Časopis "Baby planeta" 29. juna u kući kralja Petra u Beogradu obeležio je jubilej, izlazak pedeset petog broja. Već devet godina časopis čitaocima donosi aktuelnosti vezane za trudnoću i roditeljstvo, a od aktuelnog jubilarnog broja izlazi vizualno redizajniran i u promenjenom formatu.