E
vybaby brand pelena za bebe i vlažnih maramica je lansiran u Turskoj 2004 godine. Proizvođač je kompanija Evyap. Danas je Evybaby prisutan u brojnim zemljama širom sveta. 

Evybaby tokom godina radi na stalnom unapređenju portfolia kako bi što bolje razumeli i ispunili potrebe beba. Take je i novi, unapređeni portfolio pelena i vlažnih maramica lansiran krajem 2015. godine za  savršeni učinak i sigurnost beba.

nazad na brendove 

 
Nedelja, 21.07.2019.

Kompanija Keprom, kao uvoznik i distributer renomiranih brendova za bebe i decu, kroz brojne društveno odgovorne aktivnosti nesebično podržava najmlađe i njihove roditelje. Zato je sa zadovoljstvom podržala projekat "Taši, taši" učešćem u paketima koje će dobiti sve mame novorođene dece u svim porodilištima na teritoriji Republike Srbije. 

Ponedeljak, 01.07.2019.

Časopis "Baby planeta" 29. juna u kući kralja Petra u Beogradu obeležio je jubilej, izlazak pedeset petog broja. Već devet godina časopis čitaocima donosi aktuelnosti vezane za trudnoću i roditeljstvo, a od aktuelnog jubilarnog broja izlazi vizualno redizajniran i u promenjenom formatu.