Kompanija Kimberly-Clark jedan je od najvećih svetskih proizvođača papirne konfekcije u oblasti lične higijene i svetski broj jedan u prodaji papirnih maramica. Njihov brend Kleenex jedan je od najpoznatijih svetskih brendova papirnih maramica.
Na našem tržištu Kleenex papirne maramice su dostupne u ‘box’ pakovanju i takozvanom porodičnom pakovanju, sa mentolom i sa bezmirisnim balzamom nevena. Kleenex je takođe mislio i na najmlađe pa im je namenio pakovanja sa šarenim dečjim motivima. Meke su i prijatne na dodir, a prodaju se u kutiji i malim džepnim pakovanjima.

Četvrtak, 28.11.2019.

U sredu 27. novembra u Novom Sadu održana je Druga nacionalna konferencija o bezbednosti dece u saobraćaju, koju je podržala kompanija Keprom. 

Nedelja, 21.07.2019.

Kompanija Keprom, kao uvoznik i distributer renomiranih brendova za bebe i decu, kroz brojne društveno odgovorne aktivnosti nesebično podržava najmlađe i njihove roditelje. Zato je sa zadovoljstvom podržala projekat "Taši, taši" učešćem u paketima koje će dobiti sve mame novorođene dece u svim porodilištima na teritoriji Republike Srbije.