Zašto je dobro raditi u Kepromu

U Kepromu gradimo tim od poverenja. Kroz proces selekcije prilagođen svakoj poziciji nastojimo da odaberemo najadekvatnije kandidate za dinamično radno okruženje koje karakteriše našu kompaniju. Vodeći računa o svakom detalju, brižljivo se staramo da svaki zaposleni na pravi način bude uveden u posao.

Za nas su zaposleni znanje, intelektualni kapital i moć. Neprekidno ulažemo u svoje zaposlene sprovođenjem različitih treninga i obuka, čime usklađujemo poslovne kompetencije kolektiva sa svim promenama na tržištu. Raditi u timu od preko 600 ljudi znači raditi sa 600 skrivenih talenata, ideja i posvećenih pojedinaca koji kontinuirano preispituju procese težeći njihovom unapređenju.

Naša kompanija neguje kulturu posvećenosti, učenja i razvoja, integriteta i inicijative. U svakom segmentu distribucije vidi se pažnja, strast i želja da budemo što bolji. A ne bismo bili bolji da nemamo ovakve kolege. S takvim kolektivom svaki cilj je ostvariv a svaki radni dan uživanje!

Pošalji svoju prijavu

PRONAĐI SVOJE MESTO U KEPROMU

Proces selekcije

Keprom smatra da su zaposleni ključ uspeha poslovanja i smatra ih svojom pokretačkom snagom. Iz tog razloga cilj nam je da obavimo transparentnu i adekvatnu regrutaciju, selekciju i izbor najboljih kandidata koji će se uklopiti u naš kolektiv.

U skladu s nivoima pozicija za koje kandidati konkurišu i njihovim specifičnim zahtevima selekcija se prilagođava, to jest dopunjuje različitim vrstama intervjua, testova, centrima procena.

PRIJAVA KANDIDATA

1.PRIJAVA KANDIDATA


Proces započinje prijavom kandidata na naš sistem na kome su oglašene otvorene pozicije. Nakon toga se prijave selektuju tako što se traže ključne informacije koje se odnose na uslove konkursa i prethodno radno iskustvo, veštine i obrazovanje.

TELEFONSKI INTERVJU

2.TELEFONSKI INTERVJU


U zavisnosti od pozicije, nekad telefonski intervju prethodi zakazivanju prvog intervjua. Telefonski intervju je pogodan za dobijanje najvažnijih informacija o kandidatu, kao i samo informisanje kandidata o konkretnoj poziciji i uslovima rada.

PRVI KRUG RAZGOVORA

3.PRVI KRUG RAZGOVORA


Kandidati koji zadovoljavaju uslove konkursa pozivaju se na prvi krug razgovora koji se obavlja sa specijalistom za regrutaciju i selekciju i rukovodiocem budućeg novozaposlenog.

TESTIRANJE

4.TESTIRANJE


U zavisnosti od zahteva pozicije kandidati koji su prošli prvi krug razgovora mogu realizovati različita testiranja kao što su kognitivni, logički, testovi znanja i ličnosti. U skladu sa specifičnim zahtevima pozicije za koju kandidat konkuriše proces selekcije uključuje i grupne diskusije i studije slučajeva.

ZAVRŠNI KRUG RAZGOVORA

5.ZAVRŠNI KRUG RAZGOVORA


Završni krug selekcije obavlja se s kolegama iz HR službe i rukovodicem sektora za koji se traži novi kolega/koleginica. Kandidati koji zadovolje sve kriterijume dobijaju ponudu za posao ili mogu ostati u našoj bazi kandidata, a s njima će se stupiti u kontakt kada se otvori ista ili slična radna pozicija.

OBAVEŠTAVANJE SVIH KANDIDATA

6.OBAVEŠTAVANJE SVIH KANDIDATA


Na kraju procesa svi prijavljeni kandidati bivaju blagovremeno obavešteni o ishodu konkursa.

Zapratite nas

Naši
Brendovi

KRÄUTERHOF
LYCIA
PIC SOLUTION
CHICCO
CYBEX
INGLESINA
Top