Proizvodi za bebe i decu

CHICCO
CHICCO

Chicco je jedan od vodećih brendova na svetskom tržištu proizvoda za bebe i decu i jedan od deset najprodavanjih italijanskih brendova na planeti. Chicco proizvodi pokrivaju sve faze ranog razvoja: od trudnoće, preko rođenja i dojenja, pa sve dok dete ne napuni tri godine. Prva oprema za bebe, higijena i zaštita, oprema za izlazak iz kuće i putovanje, odmor i spavanje, igru, garderoba i cipelice, sve je to Chicco.

CYBEX
CYBEX

Cybex kreira proizvode koji su širom sveta poznati po bezbednosti i kvalitetu, jednostavnoj upotrebi i dizajnu. To potvrđuju i nagrade koje je osvojio u oblasti bezbednosti auto-sedišta. Zbog svega toga Cybex auto-sedišta izbor su mnogih porodica.

INGLESINA
INGLESINA

Više od 40 godina brend Inglesina predstavlja sinonim za kvalitet. Svaki proizvod rezultat je istraživanja tržišta i materijala, ali i praćenja aktuelnih trendova, što pomaže pri definisanju njihovog izgleda i čini da budu u skladu s vremenom. Inglesina u asortimanu ima kolica i auto-sedišta.

DOVE BABY
DOVE BABY

Baby Dove Rich moisture kolekcija namenjena je nezi normalne  ili suve bebine kože. Kolekciju čine krem sapun, losion za pranje za kosu i telo, losion za telo, šampon za kosu, kremu protiv ojeda i vlažne maramice sa nežnim mirisom. Baby Dove formule su bez suza, dermatološki i oftalmološki odobrene, testirane pod kontrolom pedijatra.

HUMANA
HUMANA

Humana je posvećena obezbeđivanju kontrolisanog i sertifikovanog kvaliteta „Made in Germany“ i ima više od 60 godina iskustva u istraživanju i razvoju u oblasti bebi hrane. Bilo da se radi o mlečnim formulama za bebe, hrani za odojčad ili dodacima ishrani, kvalitet Humana proizvoda zasnovan je na najnovijim istraživanjima i naučno je dokazan. Rezultat bliske saradnje s priznatim specijalistima i pedijatrima jesu proizvodi prilagođeni individualnim potrebama dece, a u skladu s njihovim uzrastom i razvojem: od rođenja pa do tri godine.

EVYBABY
EVYBABY

Evybaby je brend kompanije Evyap lansiran u Turskoj 2004. godine. Asortiman sadrži pelene i vlažne maramice za bebe. Evybaby godinama radi na stalnom unapređenju portfolija kako bi što bolje razumeli i ispratili potrebe beba.

KIT&KIN
KIT&KIN

Premium proizvodi britanskog brenda Kit&Kin namenjeni su onim roditeljima koji, pored zaštite svoje bebe, brinu i o zaštiti životne sredine. Kit&Kin pelene su Eco pelene sa najvećim brojem odobrenih sertifikata. Hipoalergenske, sa superupijajućim jezgrom i patentiranom tehnologijom brzoupijajućih kanala čine da beba ostane suva i do 12 sati. Pelene, maramice i kozmetika za bebe i mame napravljeni su od organskih materijala iz održivih izvora, dok je ambalaža izrađena od biorazgradivih i recikliranih materijala.

NIP
NIP

Ovaj nemački brend ima 85 godina dugu tradiciju kada je reč o proizvodima za najmlađe. Nip proizvodi podržavaju zdrav razvoj deteta, a kreirani su u saradnji s pedijatrima i u skladu s najnovijim dostignućima na polju medicine, za šta su dobili brojne prestižne nagrade u kategoriji inovacija. Asortiman uključuje ručne pumpice, flašice, cucle, laže, pribor za hranjenje i higijenu. U asortimanu ima i Green liniju proizvoda napravljenu od ekološki prihvatljivih materijala.

FROSCH BABY
FROSCH BABY

Nemačka kompanija Werner&Mertz, čija je tradicija duža od 140 godina, oduvek je privržena principima ekološki stabilnog i održivog poslovnog pristupa.  Rezultat toga je da je ova kompanija od 2003. ekološki sertifikovana (EMAS III). U ponudi Froscha je i linija baby sa inovativnim proizvodima za najmlađe. Proizvodi su rađeni po hipoalergenskim formulama koje čuvaju imuni sistem bebe i ne izlažu je alergijskim reakcijama.

MAM
MAM

U proizvodima austrijskog brenda MAM objedinjeni su karakterističan dizajn, funkcionalost i medicinsko znanje. U njegovom asortimanu su laže, cucle, dodaci za laže i flašice, čaše, pribor za sterilizaciju i čišćenje, proizvodi koji služe kao pomoć pri dojenju, proizvodi za hranjenje i oni za oralnu higijenu.

RECARO
RECARO

Pre nego što je započeo proizvodnju dečjih auto-sedišta, nemački brend Recaro bavio se izradom karoserija automobila i sedišta za avione. Od 1998, kada je napravio prvo auto-sedište, pa do danas Recaro se smatra jednim od najpouzdanijih brendova dečjih auto-sedišta. Osim toga brend nudi i kolica za mališane.

BRITAX RÖMER
BRITAX RÖMER

Asortiman ovog brenda obuhvata auto-sedišta iza kojih stoje godine iskustva u proizvodnji u kombinaciji s najnovijom tehnologijom. A sve to garantuje maksimalnu udobnost i optimalnu lakoću korišćenja. Bliska saradnja sa auto-industrijom i  zajednički projekti u segmentu istraživanja i razvoja doveli su do inovativnih proizvoda koji ispunjavaju najviše standarde kvaliteta u pogledu materijala i izrade. 

NANIA
NANIA

Nania Team Tex jedan je od vodećih francuskih proizvođača auto-sedišta za decu. Od koncepta, preko dizajna, razvoja i proizvodnje, svaki proces u lancu pažljivo se vodi i kontroliše. Svi Nania proizvodi načinjeni su u skladu sa svim bezbednosnim standardima. Kako bi im dodatno poboljšala kvalitet, kompanija je 2002. osnovala i sopstvenu laboratoriju za testiranje sudara.

NUBY
NUBY

Visok kvalitet, stalne inovacije i jednostavna upotreba ono su što već četrdeset godina Nuby čini jednim od lidera na veoma zahtevnom tržištu proizvoda za bebe. U asortimanu brenda su čaše, glodalice, proizvodi za higijenu deteta, kao i prateći program sitne bebi opreme - makazice, aspiratori za nos, lančići za lažu.

HAUCK
HAUCK

Hauck, jedan od najpoznatijih nemačkih proizvođača krupne bebi opreme, na svetskom tržištu prisutan je duže od 80 godina. U asortimanu ima kolica, auto-sedišta, prenosive krevece, hranilice, ogradice za igru i san, dupke i ležaljke za bebe. 

4MOMS
4MOMS

Kompanija 4moms posvećena je stvaranju proizvoda za najmlađe koji uvode u potpuno novu dimenziju. Već pri prvom pogledu na njih biće vam jasno i zašto. Proizvode kompanije 4moms odlikuje inovativnost, elegancija i jedinstven dizajn, za šta su dobili brojna međunarodna priznanja i nagrade. U asortimanu ovog brenda nalaze se ljuljaške nove generacije Mamaroo i Rockaroo namenjene tek rođenim bebama.

GRACO
GRACO

Kompanija Graco, s tradicijom dužom od šest decenija, proizvodi krupnu opremu koja pokriva potrebe novorođenčadi i dece uzrasta do približno 12 godina. U njenom asortimanu su kolica, auto-sedišta, ljuljaške za umirivanje beba, prenosivi kreveci, hranilice i dupci za mališane koji prave prve korake.

MACLAREN
MACLAREN

Sve je počelo 1965. kada je Oven Maklaren dizajnirao i patentirao svoj prototip kolica poznat kao B-01. Kolica su bila idržljiva, bezbedna i lagana. Današnja Maclaren kolica naslednici su legendarnog B-01 modela ali nastavljaju da premašuju standarde u pogledu bezbednosti i stila.

MUNCHKIN
MUNCHKIN

Već duže od 20 godina brend Munchkin je prepoznatljiv po inovativnim proizvodima koji zadovoljavaju potrebe modernih roditelja i tako im roditeljstvo čine lakšim, bezbednijim i prijatnijim. U asortimanu se nalaze proizvodi za hranjenje i higijenu te zabavne igračke za vodu i sobu namenjene najmlađima.

REER
REER

Reer je nemački brend sa tradicijom dužom od 90 godina u pružanju inovativnih rešenja za povećanje bezbednosti dece, ali i roditelja. Reerova rešenja pomažu roditeljima da stvore bezbedno okruženje za svoju decu. Savremeni roditelji više ne mogu da zamisle život bez Reerovih izuma, kao što su grejači za flašice, bebi monitori, sterilizatori, grejalice... Tu su i mnogi praktični dodaci za kolica i automobile koji olakšavaju svakodnevno funkcionisanje.

TEGA BABY
TEGA BABY

Tega asortiman obuhvata čitav spektar proizvoda od visokokvalitetne plastike neophodnih za osnovnu higijenu beba: kadice, kupka, stalke, noše, adaptere... Proizvodi su dizajnirani tako da se savršeno prilagođavaju potrebama i deteta i roditelja. Pri izradi se poštuju tri principa koji karakterišu sve proizvode ovog brenda: bezbednost, funkcionalnost i inovativnost. Proizvodi brenda Tega prepoznatljivi su po veselim motivima i interesantnim dezenima u širokoj paleti boja.

MOTOROLA
MOTOROLA

Ovaj svetski poznati brend trudi se da svojim proizvodima zadovolji i najzahtevnije potrošače. Kvalitetom, dizajnom i naprednim karakteristikama Motorola bebi alarmi ispunjavaju sva očekivanja roditelja.

DREWEX
DREWEX

U asortimanu ovog poljskog brenda su kreveci, komode i hranilice, sve od punog drveta i u kombinaciji drveta i iverice. Modernog dizajna i neutralnih boja (bela, bež ili natur) lako se uklapaju u svaki enterijer.

ERGOBABY
ERGOBABY

Višestruko nagrađivani američki brend nudi kengur nosiljke. Njegove inovativne nosiljke podržavaju prirodan položaj bebinih kukova i utiču na njihov pravilan razvoj. Dizajnirane su tako da je težina deteta ravnomerno raspoređena između kukova i ramena roditelja, dok ruke ostaju slobodne.

GREENTOM
GREENTOM

Brend Greentom koji dolazi iz Holandije pomera granice u prozvodnji kolica za bebe. Dokaz za to su modeli čiji su plastični delovi napravljeni od 100 posto recikliranih materijala a platneni delovi nosiljke od vune ovaca gajenih na organskim farmama. U ponudi brenda su sistemi 2u1 i dodaci.

MARIMER BABY
MARIMER BABY

Marimer proizvodi sadrže 100 posto prirodnu morsku vodu iz zaliva Sen Malo u Francuskoj koja je izuzetno bogata mineralima. U ponudi se nalazi i linija Baby namenjena najmlađima, a uključuje  Isotonic sprej za nos 100 ml,  Hypertonic sprej za nos 100 ml i nosni aspirator. Sve proizvode mogu koristiti bebe od prvog dana. Baby proizvodi imaju specifičan vrh pakovanja koji je specijalno prilagođen nosu bebe i omogućuje bezbedno korišćenje.


NOVALAC
NOVALAC

Novalac mlečne formule razvila je multidisciplinarna grupa vrhunskih pedijatara, hemičara, stručnjaka s područja ishrane, farmaceuta i prehrambenih tehnologa koji su udružili svoje znanje i iskustvo. Strogo kontrolisane sirovine i način proizvodnje obezbeđuju visoki kvalitet Novalac formula u skladu s vodećim svetskim i evropskim standardima.

PLEBANI
PLEBANI

Plebani, jedan od najpoznatijih italijanskih proizvođača krupne bebi opreme, na tržištu je duže od 30 godina. Asortiman obuhvata sve što je novorođenčetu potrebno za dobrodošlicu na svet. Plebani se oslanja kako na svoje iskustvo, tako i na inovacije, te konstantno postavlja nove standarde u proizvodnji opreme za decu.

PUERRI
PUERRI

Puerri je privatna robna marka kompanije Keprom. Ovaj brend krupne opreme u ponudi ima kolica, ležaljke, dupke, jednopoložajne i višepoložajne hranilice.
Proizvode iz asortimana brenda Puerri karakterišu odličan kvalitet i veoma pristupačne cene.

AKUKU
AKUKU

U proizvodima ovog poljskog brenda za najmlađe objedinjeni su kvalitet i bezbednost, a takođe su i pristupačni roditeljima. U asortimanu imaju: opremu za bebe, pribor, flašice, cucle, proizvode za higijenu beba, zatim zvečke, glodalice i plišane igračkice. Namenjeni su mališanima do tri godine.

AQUA SCALE
AQUA SCALE

Aqua Scale je prva multifunkcionalna kadica koja roditeljima omogućuje da saznaju tačnu težinu bebe a istovremeno kontrolišu temperaturu vode, i sve to tokom kupanja! U ponudi brenda je i odgovarajući stalak za ovu kadicu.

MAST
MAST

Švajcarski brend Mast u asortimanu ima moderno dizajnirana kolica idealna za roditelje koji su stalno u pokretu. Ultralagana i kompaktna,  jednostavna su za upravljanje a istovremeno udobna za bebu od prvog dana. Pored kolica brend Mast nudi i dodatke.

MIGO
MIGO

Ovaj francuski brend fokusiran je na bezbednost dece putnika u automobilu. Njegova auto-sedišta, savršena kombinacija visokokvalitetnih materijala i vrhunskog dizajna, mališanima pružaju sigurnost i udobnost.

ORIBEL
ORIBEL

Kroz originalne i inovativne proizvode brend Oribel pomaže da roditeljski dani budu što ugodniji. Sam naziv brenda nastao je od reči „ori“, što znači originalno, i „bel“ - belle, što znači lepo. Ove dve reči karakterišu hranilice koje su u ponudi brenda. Ergonomski su napravljene tako da rastu s detetom, i u njima mesto za stolom mogu naći mališani od šest meseci do tri godine.

SEVEN POLSKA
SEVEN POLSKA

Kompanija Seven Polska je proizvođač sa Disney licencom za dodatnu automobilsku i biciklističku opremu. Uzimajući u obzir  sigurnost, udobnost i zadovoljstvo dece i njihovih roditelja, razvili su i kontinuirano razvijaju proizvode koji pojačavaju aktivnosti na otvorenom i bebama putovanje čine udobnijim.

Top