Distribucija

OD POVERENJA

O nama

Naša priča počinje 1994. sa otvaranjem prvog maloprodajnog objekta sa opremom za bebe.
Prekretnica u poslovanju bila je 2001. godina kada počinjemo aktivno da se bavimo uvozom i distribucijom.
Danas je kompanija Keprom jedna od vodećih distributerskih kompanija u oblasti proizvoda za bebe i decu u Srbiji.
Pored ove kategorije proizvoda u ponudi se nalaze i kozmetički proizvodi i medicinska sredstva.
Kompanija Keprom je jedna od članica Keprom grupe. Pored Keproma, članice Keprom grupe su Aksa, jedan od vodećih maloprodajnih lanaca bebi i dečje opreme u Srbiji, kao i marketinška agencija Impact Ideas.

MISIJA

Isporučiti kvalitetne proizvode i usluge koji porodici olakšavaju brigu o zdravlju, nezi i odgajanju dece.

VIZIJA

Postati prvi, pouzdan i dugoročan izbor za sve naše saradnike, potrošače i partnere na svim tržištima na kojima poslujemo.

VREDNOSTI

Vrednosti oslikavaju specifičnu kulturu naše kompanije. One se ogledaju u načinu ponašanja, načinu odevanja, načinu rada, pisanoj i usmenoj komunikaciji, odnosima prema kolegama. Vrednosti Keprom kompanije su: Integritet, Posvećenost, Inicijativa i Učenje i razvoj.

Integritet

Integritet

Integritet se odnosi na lične osobine iskrenost, otvorenost, transparentnosti i doslednosti u svim poslovima sa zainteresovanim stranama.

Posvećenost

Posvećenost

Posvećenost se odnosi na unutrašnju ličnu motivaciju i volju za angažovanjem u zadacima, izazovima, odgovornostima uz upornost i odlučnost da se postignu željeni ishodi i ciljevi.

Inicijativa

Inicijativa

Inicijativa se odnosi na lični kvalitet i sposobnost procene i pokretanja aktivnosti nezavisno od spoljnih podsticaja, pre nego što to drugi učine i često bez direktnog uticaja rukovodstva.

Učenje i razvoj

Učenje i razvoj

Učenjem i razvojem se naglašava potreba za stalnom posvećenošću da se steknu i razmene nova saznanja, da se nešto novo nauči i da se to što je naučeno primeni u praktičnom smislu, što će rezultirati poslovnim i organizacionim razvojem Keprom Grupe u cilju unapređenja svih zainteresovanih strana.

Zapratite nas

Naši
Brendovi

KRÄUTERHOF
LYCIA
PIC SOLUTION
CHICCO
CYBEX
INGLESINA
Top