Kozmetika i kućna higijena

KRÄUTERHOF
KRÄUTERHOF

Nemački brend Kräuterhof  u portfoliju ima konjske balzame, tradicionalne meleme i biljne kreme, ali i linije za efikasnu borbu protiv celulita, proizvode za negu kose i sport gelove. Svi proizvodi su na bazi prirodnih sastojaka, napravljeni po tradicionalnoj nemačkoj recepturi.


LYCIA
LYCIA

Lycia je brend italijanske kompanije Artsana a u asortimanu ima proizvode na koje se moderne, aktivne žene mogu bezrezervno osloniti.  Lycia asortiman uključuje proizvode za depilaciju, dezodoranse i micelarne vode.

STREP
STREP

Brend nudi liniju proizvoda za nežno i efikasno uklanjanje dlačica. Tokom duge tradicije njegovi prizvodi su stekli izuzetno poverenje žena. Nežni i efikasni, Strep proizvodi kožu čine glatkom, lepšom, nežnijom i mekšom.

PANTHENOL
PANTHENOL

Swiss Panthenol su proizvodi  kompanije Simply You Pharmaceuticals koji su namenjen nezi i regeneraciji kože. Sadrže visok procenat (10 %) D-pantenola, pa su veoma efikasni u regeneraciji kože nakon sunčanja ili solarijuma i posle plivanja u bazenima s hlorisanom vodom. Pored D-pantenola sadrže i vitamine A, D, E i F i aloja veru, dok gel sadrži i neven pa je odličan za negu raznih vrsta opekotina i kože sa psorijazom. Proizvodi su dostupni u četiri oblika: sprej, krema, gel i pena.

DR. SOFT
DR. SOFT

Dr. Soft je prva privatna robna marka kompanije Keprom. U njenom asortimanu su maramice za odrasle, higijenski mrežasti ulošci i štapići za uši sa graničnikom.

KALYON
KALYON

Kalyon proizvodi na najbolji način olakšavaju i pojednostavljuju higijenu doma. Oni su savršeni za praktično i temeljno čišćenje kupatila i kuhinje.

EVYAP
EVYAP

Evyap je lider u sapunima i proizvodima za negu kože pre i nakon brijanja. U kategoriji sapuna brendovi Duru, Fax i Arko imaju drugi najveći udeo na međunarodnom tržištu, uključujući Rusiju, Ukrajinu, Belorusiju, Rumuniju, Poljsku, Azerbejdžan, Kazahstan, Kirgistan, Tadžikistan, Albaniju, Moldaviju. U kategoriji proizvoda koji se koriste pre brijanja brend Arko je jedan od najvećih i najpoznatijih na širokom području, uključujući Rusiju, Ukrajinu, Srednju Aziju i Bliski istok.

DR BIJU
DR BIJU

U ponudi ovog slovenačkog brenda nalaze se hipoalergijske minđuše. Deo asortiman čine i minđuše od srebra. Minđuše su ukrašene Swarovski kristalima različitih oblika a pogodne su i za mame i za devojčice.

Top