Medicinska sredstva

FLUFSAN
FLUFSAN

Ovaj brend italijanske kompanije Europrosan nastao je 1996. godine. U asortimanu ima pelene za odrasle, pull on pelene - gaćice, uloške za lakši oblik inkontinencije kod žena, higijenske gaćice, nepropustljive podmetače za krevet za odrasle i bebe, podmetače za kućne ljubimce kao i vlažne maramice.


PIC SOLUTION
PIC SOLUTION

Brend italijanske kompanije Europrosan u asortimanu ima proizvode za sve oblike inkontinencije. Različiti tipovi pelena-gaćica pružaju zaštitu osobama s problemom teške i srednje inkontinencije, dok su ulošci odlični u slučaju lakših oblika. Tu je i dopunski asortiman koji čine: podmetači za krevet, mrežaste gaćice, vlažne maramice, podmetači za bebe i kućne ljubimce.


MARIMER
MARIMER

Marimer proizvodi sadrže 100 posto prirodnu morsku vodu iz zaliva Sen Malo u Francuskoj koja je izuzetno bogata mineralima. U ponudi se nalazi i linija Baby namenjena najmlađima, a uključuje  Isotonic sprej za nos 100 ml,  Hypertonic sprej za nos 100 ml i nosni aspirator. Sve proizvode mogu koristiti bebe od prvog dana. Baby proizvodi imaju specifičan vrh pakovanja koji je specijalno prilagođen nosu bebe i omogućuje bezbedno korišćenje.


DR.WEISS
DR.WEISS

U ponudi ovog brenda nalaze se HERBALMED biljne pastile i STOPCOUGH sirup. Pastile su proizvedene po tradicionalnom švajcarskom receptu na bazi mešavine ekstrakata 20 lekovitih biljaka koje potpomažu očuvanje zdravlja sluzokože usne duplje, ždrela i gornjih disajnih puteva, jačaju imuni sistem i vitalnost organizma. Sirup sadrži herbalium, specijalnu kombinaciju biljnih ekstrakata s blagotvornim efektom na kašalj, promuklost i skupljanje sluzi.

Top